Päivän kimpuksi valitsen tämän amoriini.com:sta ottamastani kuvasta. Siinä on kauniita shampanjanvärisiä ruusuja ja tuota marjakasvia, jonka nimi ei tule mieleen. Kimppu on sellainen, että siinä on mielestäni toivoa..Tällä hetkellä toivon valmistuvani tänä vuonna, mutta vielä on niin paljon tekemistä että tuntuu niin epätoivoiselta! Toisaalta on pakko, jos mielin floristiksi opiskella....

Punainen: "Rakkauden väri, joka stimuloi ja lämmittää. Amaryllis, flamingon kukka, Intiaanikukka, kalla, krysanteemi, leinikki, miekkalilja, morsiustähti, neilikka, freesia, ruusu, gerbera, tulppaani, hajuherne, vuokot, orkidea, preeria eustoma, pioni, kanervat, hortensia"

Valkoinen: "Rauhan väri, joka tuo seesteisyyttä ympärilleen. Amaryllis, flamingon kukka, hyasintti, iiris, intiaanikukka, jouluruusu, kalla, krysanteemi, leinikki, lilja, miekkalilja, morsiustähti, neilikka, ritarinkannus, freesia, ruusu, gerbera, sireeni, tulppaani, hajuherne, vuokot, orkidea, pioni, krookus, lumikellot, kielo, hortensia, jasmiini, kanervat, kosmoskukka, palloesikko, juhannusruusu"